THE ONE Everlasting

Нашата прва
паметна течна пудра

Запознај се со нашата паметна течна пудра, која е создадена да ја
синхронизира твојата кожа со средината
околу тебе за долготраен свеж изглед.

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

Filter

THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting

35778 Alabaster Cool

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Паметна пудра со Skin Response технологија, која е создадена да ја прилагоди твојата кожа на средината околу тебе, за долготраен свеж изглед. Уникатната Skin Response технологија помага за балансирање на хидратацијата, додека нашиот состав создава еднаков тен и ги впива вишокот мрснотии, за долготраен полу-мат изглед.

Додај во кошничка Додадено!

Прочитај повеќе

Филтер

Каков е твојот тен?

Како најдобро би го опишала поттонот на твојата кожа?

35778
Alabaster
Cool
35779
Vanilla
Neutral
35780
Porcelain
Cool
35781
Marble
Neutral
35782
Light
Rose
Cool
35783
Light
Beige
Neutral
35784
Light
Sand
Warm
35785
Light
Ivory
Neutral
35786
Olive
Beige
Neutral
35787
Beige
Warm
35788
Sun
Beige
Warm
35789
Golden
Beige
Warm
35790
Amber
Warm
35791
Caramel
Warm
35792
Chestnut
Warm
Твојот резултат е

Уште нешто што ќе ти се допадне

Уште нешто што ќе ти се допадне

THE ONE Everlasting

35778 Alabaster Cool

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35779 Vanilla Neutral

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35780 Porcelain Cool

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35781 Marble Neutral

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35782 Light Rose Cool

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35783 Light Beige Neutral

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35784 Light Sand Warm

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35785 Light Ivory Neutral

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35786 Olive Beige Neutral

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35787 Beige Warm

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35788 Sun Beige Warm

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35789 Golden Beige Warm

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35790 Amber Warm

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35791 Caramel Warm

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

THE ONE Everlasting

35792 Chestnut Warm

The ONE Everlasting Sync Течна пудра

699 ден.

Додај во кошничка Додадено!

Најди ја твојата нијанса

Најди ја твојата нијанса

Почни
1 2 3
<

Како најдобро би го опишала поттонот на твојата кожа?

Поттонот на твојата кожа е дефиниран од боите што природно се појавуваат под твојата кожа.

Види ги сите нијанси

Ладниот поттон има нијанси на сина, црвена и розова боја под кожата.

Неутралниот поттон е мешавина од ладни и од топли нијанси.

Топлиот поттон има златни, жолти и нијанси на праска под кожата.

Ладниот поттон има нијанси на сина, црвена и розова боја под кожата.

Неутралниот поттон е мешавина од ладни и од топли нијанси.

Топлиот поттон има златни, жолти и нијанси на праска под кожата.

<

Избери ја нијансата што најдобро му одговара на твојот тен

Види ги резултатите

Види ги резултатите

Види ги резултатите претходно и потоа на моделите долу

  • model 1
  • model 2

Како дејствува

Како дејствува

Everlasting Sync реагира на средината околу тебе за да ја одржи рамнотежата на кожата.

Кога има влага во воздухот околу тебе, Skin Response Технологијата ја впива, а кога воздухот е сув, пудрата е создадена да помогне за одржување на природната хидратација на кожата. Тоа е паметна хидратација!

30H

Долготрајна

30 часа Долготрајна Твојод долготраен свеж изглед ќе трае во текот на целиот ден, ноќ и повеќе.

Ashburn

68°F        83% Влажност

Everlasting Sync се приспособува на средината околу тебе, за да го одржи твојот долготраен свеж изглед.

Со СПФ 30 и УВА-заштита, Everlasting Sync ќе го одржи твојот свеж изглед и ќе те заштити од штетните сончеви зраци.

Какво е чувството да бидеш во рамнотежа?

Какво е чувството да бидеш во рамнотежа?

Share your photo

#EverlastingSync

Инспирирај се од нашата прекрасна заедница на љубители на убавината, од целиот свет! Сподели ги своите прекрасни изгледи со @oriflame и со #EverlastingSync

?= $translate->e('footer_read_more'); ?>

Сакаш да дознаеш како беспрекорно да нанесеш течна пудра?

Во 2020 година, технологијата ќе напредува и ќе придонесе за нови иновации за убавина. Подготви се за футуристички напредни производи и за убавина што е приспособена за тебе.

Прочитај повеќе