THE ONE Everlasting

Pudra jonë e menqur
E para

Njihuni me Pudrën e Menqur të dizajnuar për të sinkroizuar lëkurën tuaj me ambientin rreth jush për një dukje të freskët që zgjatë

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

Filter

THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting
THE ONE Everlasting

35778 Alabaster Cool

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Pudra Smart me Skin Response Teknologji është e dizajnuar të përshtatë lëkurën tuaj me ambientin rreth jush, për një dukje të freskët që zgjatë. Skin Response Teknologjia unike ndihmon në balancim të hidratimit, derisa formula jonë krijon tone të njëtrajtshme të lëkurës dhe absorbon yndyrën e tepërt për një përfundim semi-mat që zgjatë.

Shtoni në Shportë E shtuar!

LEXO MË SHUMË

Filter

Cilat janë tonet e lëkurës tuaj?

Cili përshkrim i përshtatet lëkurës tuaj?

35778
Alabaster
Cool
35779
Vanilla
Neutral
35780
Porcelain
Cool
35781
Marble
Neutral
35782
Light
Rose
Cool
35783
Light
Beige
Neutral
35784
Light
Sand
Warm
35785
Light
Ivory
Neutral
35786
Olive
Beige
Neutral
35787
Beige
Warm
35788
Sun
Beige
Warm
35789
Golden
Beige
Warm
35790
Amber
Warm
35791
Caramel
Warm
35792
Chestnut
Warm
Rezultati juaj

Gjithashtu mund të ju pëlqejë

Gjithashtu mund të ju pëlqejë

THE ONE Everlasting

35778 Alabaster Cool

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35779 Vanilla Neutral

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35780 Porcelain Cool

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35781 Marble Neutral

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35782 Light Rose Cool

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35783 Light Beige Neutral

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35784 Light Sand Warm

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35785 Light Ivory Neutral

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35786 Olive Beige Neutral

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35787 Beige Warm

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35788 Sun Beige Warm

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35789 Golden Beige Warm

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35790 Amber Warm

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35791 Caramel Warm

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

THE ONE Everlasting

35792 Chestnut Warm

THE ONE EVERLASTING SYNC PUDËR E LËNGSHME FM 30

7,99€

Shtoni në Shportë E shtuar!

Gjeni|nuancën tuaj

Gjeni
nuancën tuaj

Filloni këtu
1 2 3
<

Cili përshkrim i përshtatet lëkurës tuaj?

Nëntonet e lëkurës tuaj janë të definuara nga ngjyrat që në mënyrë natyrale shfaqen nën lëkurën tuaj.

Shiqo të gjtha nuancat

Nëntonet e ftohta kanë hije të së kaltrës, kuqes dhe rozes nën lëkurë.

Nëntonet neutrale nuk kanë tone të dukshme natyrale, por mund të shfaqin një përierje të toneve të ngrohta dhe të ftohta.

Nëntonet e ngrohta kanë ngjyrë ari, të verdhë dhe pjeshkë nën lëkurë.

Nëntonet e ftohta kanë hije të së kaltrës, kuqes dhe rozes nën lëkurë.

Nëntonet neutrale nuk kanë tone të dukshme natyrale, por mund të shfaqin një përierje të toneve të ngrohta dhe të ftohta.

Nëntonet e ngrohta kanë ngjyrë ari, të verdhë dhe pjeshkë nën lëkurë.

<

Zgjedhni nuancën që i përshtatet më së miri lëkurës tuaj

Para dhe Pas

Para dhe Pas

Shihni para dhe pas tek të dy modelet

  • model 1
  • model 2

Si fuknsionon?

Si fuknsionon?

Everlasting Sync i përgjigjet ambientit rreth jush për të mbajtur lëkurën tuaj të balancuar

Kur ka lagështi në ajër rreth jush, Skin Response Teknologjia e absorbon, dhe kur ajri është i thatë, është e dizajnuar të ndihmojë në ruajtje të lagështisë natyrale të lëkurës. Ky është hidratim i menqur.

30H

Qëndrueshmëri

Everlasting Sync është e vërtetuar klinikisht të zgjasë deri në 30 orë. Dukja juaj e freskët që zgjatë do të qëndrojë me ju gjatë tërë ditës, natës dhe më tej.

Ashburn

72°F        81% Lagështi

Everlasting Sync është e vërtetuar klinikisht se i reziston lagështisë dhe 90% e klientëve janë pajtuar që i qëndron kushteve sfiduese. Adaptohet me ambientin rreth jush për të mirëmbajtur dukjen e freskët.

Me FM30 dhe UVA mbrojtje, Everlasting Sync do të mirëmbajë dukjen tuaj të freskët që zgjatë dhe do të ju mbajë të mbrojtur nga rrezet dëmtuese të diellit.

Si ndjehet e sinkronizuar?

Si ndjehet e sinkronizuar?

Share your photo

#EverlastingSync

Inspirohuni nga komuniteti ynë magjepsës i bukurisë rreth botës! Ndani dukjen tuaj të jashtëzakonshme me @oriflame dhe #EverlastingSync

?= $translate->e('footer_read_more'); ?>

Kurioze se si të aplikoni pudrën në mënyrë të përsosur

Për vitin 2020, teknologjia ka vendosur të shpërthejë dhe drejtojë më tej inovacionin e bukurisë. Provoni produkte futuriste të hi-tech dhe përvoja më të personalizuara të bukurisë

LEXO MË SHUMË